تاریخ انتشار: دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۵۰

در خصوص مصرف گندم در استان،ما حدود ۹ هزار تُن در استان مصرف گندم داریم که باید مرغوب‌ترین و بهترین گندم در استان مصرف شود و از خروج گندم مرغوب جلوگیری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام در جلسه شورای آرد و نان استان از پایین بودن کیفیت نان در استان انتقاد کرد.”عباس میرزاد”در نشست شورای آرد و نان استان با انتقاد از کیفیت نان در استان،گفت: باید به دنبال اتخاذ تصمیمات مهم برای سلامت مردم در حوزه آرد و نان باشیم و نیاز به اقدامات تحولی داریم که بتواند امنیت غذایی و سلامت مردم و همچنین نگاه اقتصادی به حوزۀ آرد و نان را متحول کند.وی خواستار عدالت در توزیع آرد شد و افزود: در خصوص مصرف گندم در استان،ما حدود ۹ هزار تُن در استان مصرف گندم داریم که باید مرغوب‌ترین و بهترین گندم در استان مصرف شود و از خروج گندم مرغوب جلوگیری شود.سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام،چرخۀ تولید نان از مزرعه تا مشتری را نیازمند بررسی دقیق دانست و بیان داشت: در بحث کیفی و کمی تولید نان در استان مشکل داریم که در این خصوص باید دستگاه‌های مربوطه نسبت به ارائه گزارش در جلسه آینده اقدام نمایند.میرزاد در خصوص مشکل نانوایی‌های ریزشی خاطرنشان کرد: نانوایی‌های ریزشی باید تبدیل به مجتمع نان شوند تا بتوانند انواع نان سنتی و ریزشی را پخت و به مردم ارائه دهند تا مردم قدرت انتخاب برای وعده‌های مختلف خود داشته باشند.وی نظارت بر نانوایی‌ها را از اولویت‌های اصلی دولت دانست و اضافه کرد: برای نظارت بر نانوایی‌ها باید به سمت بازرسی افتخاری در استان حرکت کنیم و نسبت به آموزش افرادی که تمایل دارند به صورت افتخاری به عنوان بازرس نانوایی‌ها فعالیت کنند اقدام کنیم.وی همچین خواستار ارائه تسهیلات به نانوایی‌ها شد و از بانک سپه خواست تا در این خصوص گزارشی در جلسه آینده ارائه دهد.سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام از فرمانداران خواست با توجه به در پیش بودن ایام ماه مبارک رمضان و همچنین نوروز،برنامه‌ریزی لازم برای تولید و مدیریت نان در شهرستان‌ها را در دستور کار قرار دهند.
خروج از نسخه موبایل